MonaVie PULSE – Minuman Untuk Kesihatan Jantung

Posted by on April 1, 2012 in Produk | 2 comments

jus monavie pulse jantung

Monavie Pulse

Monavie Pulse untuk kesihatan jantung dan nikmati cara yang mudah dan senang untuk membantu memenuhi sebahagian dari keperluan tubuh dan kesihatan jantung anda. Monavie Pulse mempunyai ciri yang lazat hasil gabungan adunan 19 buah-buahan termasuk acai berry Brazil dan sterol tumbuh-tumbuhan. Sterol tumbuh-tumbuhan adalah amat bagus untuk memastikan penurunan kadar kolestrol di dalam darah. Ia juga bagus untuk memastikan kesihatan jantung sentiasa berada di tahap optimum.

SEBATIAN BUAH ACAI YANG TULEN

Kini dengan gabungan buah-buahan yang luar biasa, serat yang bermanfaat dan kandungan Vitamin A, C dan E, Monavie Pulse direka dengan buah-buahan yang dipilih khususnya untuk menyokong Kesihatan Kardiovaskular anda.

KEBAIKAN

  1. Membantu anda mengawal kesejahteraan hidup dengan memberikan keperluan khasiat penting yang diperlukan oleh tubuh anda.
  2. Direka untuk penyerapan yang mudah.
  3. Tambahan yang menyegarkan kepada variasi keseimbangan diet anda yang merupakan bahagian yang penting daripada gaya hidup yang sihat.
  4. Khasiat Acai Berry dikekalkan dengan teknik Pengeringan Beku.

JENIS PENYAKIT UNTUK MONAVIE PULSE

  1. Kesihatan Jantung
  2. Kolestrol
  3. Migrain

Comments

comments

2 Comments

  1. saya berminat untuk menjadi pengguna dan penjual produk ini

    • sila sms detail utk dihubungi. tq

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>